Adresgegevens

Contacteer ons

 

GO! BS Parkschool Ieperman

Kerkelei 43
2610 Wilrijk

T. 03 827 11 18

info@parkschoolieperman.be

www.parkschoolieperman.be

 

Bereikbaarheid

Parkschool Ieperman is erg makkelijk bereikbaar met de bussen van De Lijn. Vlak bij de school bevinden zich de haltes aan de Bist, Wilrijk van de lijnen 17, 21, 22, 33, 131, 141, 180, 181, 182, 183.

 

Kleuterschool: ingang Doornstraat

Als u zich op de Bist bevindt, wandel de Doornstraat in (naast het Districtshuis). Aan uw linkerkant bevindt zich de school. Via de poort aan het tweede gebouw kan u de kleuterschool betreden. Ingang het best geschikt voor 2e en 3e kleuterklas en de korte opvang in de kleuterschool.

 

Kleuterschool: ingang Sint-Bavostraat

Van op de Bist gaat u langs het kasteeltje de Sint-Bavostraat in. U kan de kleuterschool betreden via de poort aan het gele gebouw van het DKO. Ingang het best geschikt voor de peuterklasjes.

 

Kleuterschool en lagere school: ingang parking zwembad Ieperman (Kiss-en-ride zone)

Deze parking is bereikbaar via de Doornstraat of via de Kerkelei. Van op de parking kan u via twee poorten zowel de kleuterschool als de lagere school veilig betreden. Deze zone is specifiek bedoeld om de kinderen veilig af te zetten of op te halen. Enkel stilstaan of kort parkeren toegelaten tijdens de ochtend- en avondspits.

Ingang het best geschikt voor de 1ste, 2e kleuterklas, de korte opvang in de kleuterschool via de eerste poort en de lagere school via de tweede poort.

 

Lagere school: ingang Kerkelei

Van op de Bist gaat u via de Doornstraat links de Kerkelei in. Halverwege de straat (voorbij de parking van het zwembad), vindt u links de ingang van de lagere school. Of van op de Bist gaat u de Sint-Bavostraat in, vervolgens rechts de Steytelincklei in en dan opnieuw rechts de Kerkelei in. Halverwege de straat, vindt u rechts de ingang van de lagere school.